Of'ta Kurban Bayramı kutlandı

Of'ta Kurban Bayramı kutlandı

Kurban Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da düzenlenen bayramlaşma törenleri ve kesilen kurbanlarla idrak edildi.

Kurban Bayramı sabah 06.30’da kılınan Bayram Namazı ile başladı. Erken saatlerde camilere akın eden vatandaşlar Bayram Namazını kılıp birbirleriyle bayramlaştılar.

Of Çarşıbaşı Camii’nde kılınan Bayram Namazı öncesinde Of Müftüsü Recep Onat cemaate vaaz verdi. Kılınan namazın ardından cemaat cami içerisinde ve cami avlusunda birbirlerinin bayramını kutladı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of’un Eski Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da bayram namazını Çarşıbaşı Camii’nde eda etti.

Resmi Bayramlaşma programı ise Of Belediyesi’nde yapıldı. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kaymakam Fırat, Garnizon Komutanı Mustafa Özbek, Jandarma Bölük Komutanı Tanju Tanrıverdi, Of Müftüsü Recep Onat, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire amirleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kahvaltı ikramının yapıldığı bayramlaşma töreninin ardından resmi program kapsamında Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve Komutanlar Özbek ve Tanrıverdi, Of İlçe Polis Merkezini, Of İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ve Of Devlet Hastanesini ziyaret ederek emniyet mensuplarının, sağlık çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladılar.

Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu, Komutanlar Özbek ve Tanrıverdi ile beraberindekiler, resmi programın ardından Şehit Ailelerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.