Of’ta 23 Nisan Kutlandı

Of’ta 23 Nisan Kutlandı

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Of’ta da törenle kutlandı.

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Of’ta da törenle kutlandı. Kutlamalar, ilk olarak Atatürk büstüne çelenklerin konması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.. Daha sonra İsmail Yıldırım İlkokuluna geçildi. 

İsmail Yıldırım İlkokulu bahçesinde yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın artından başladı. 

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin ve İlçe Garnizon Komutan Nejat Daler ile çok sayıda öğrenci ile vatandaşın katıldığı törende günün anlam ve önemi belirten konuşmayı, Okul müdürü Rıza Ercihan yaptı. 

Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri bir takım gösteriler yaparken, protokol üyeleri ile vatandaşların çocukların coşkusuna ortak olduğu görüldü. 

Gösterilerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yıl içerisinde düzenlenen çeşitli yarışma ve etkinliklerde dereceye giren öğrencilere Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin ve İlçe Garnizon Komutan Nejat Daler kupa ve hediyelerini verdiler. Tören hatıra fotoğrafları çekilerek sonlandı.