Başkan Sarıalioğlu, ‘Vatandaşlarımızla Hemhaliz’

Başkan Sarıalioğlu, ‘Vatandaşlarımızla Hemhaliz’

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu halkla bir araya gelmeye, onların dertleriyle dertlenmeye ve dertlerine çözüm bulmaya devam ediyor. Her daim halkın içerisinde ve halka yakın olmasına rağmen Başkan Sarıalioğlu Salı günlerini de Halk günü olarak onlara ayırıyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, oldukça faydalı geçen halk günü toplantısında vatandaşların belediye hizmetleri konusunda kendilerinden istedikleri taleplerin kısa ve orta vadede yerine getirilmeye çalışıldığını ve çözüme ulaşması zaman alan konularda mutlaka vatandaşa geri dönüşlerin ve konu hakkında bilgilendirilmelerinin önemli olduğunu söyledi.  Başkan Sarıalioğlu, ekibi ile birlikte halka hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını, akla gelen tüm hizmetlerden kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturmak için çabaladıklarını anlattı.

Temsili olarak Salı gününü halk günü olarak belirlemiş olsak da her gün vatandaşlarımızla beraberiz diyen Başkan Sarıalioğlu: "Hem sahada hem de makamda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz ve onların dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin düşünceleriyle şehrimize estetik ve kalıcı dokunuşlar yapıyoruz. Hizmet noktasında onların tespit ve öneri ile çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi bu şehri birlikte yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz" dedi.