Oflular, Off dememek için yürüyor!

Sağlık Bakanlığı'nın projelendirdiği '2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı' projesi kapsamında Of Belediyesi çalışanları ve aileleri tarafından yürüyüş düzenlendi.

Of’ta '2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı' projesi kapsamında 'Belediyelerimiz İle Yürüyoruz’ sloganı ile yürüyüş düzenlendi. Of Sahil Gün Batımı tesisleri önünden başlanan yürüyüşe Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi çalışanları ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 3 kilometre süren yürüyüşün ardından bir konuşma yapan Başkan Sarıalioğlu, Özellikle hareketsiz yaşam insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Obezitenin önlenmesinde önemli etkenlerden biri olan fiziksel aktivitenin önemini vurgulayan Sarıalioğlu; “Bu anlamda sağlıklı yaşam için spor ve yürüyüş yapmayı herkese tavsiye edebiliriz. İnsanlarımızı sağlıklı yaşam için hareketli yaşama davet ediyoruz" dedi.