Of Emniyet Müdürlüğüne yeni bina

Of Emniyet Müdürlüğüne yeni bina

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının temeli atıldı. 2019 yılında hizmete girmesi planlanan binanın 4 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Of’un önemli sorunlarından ve projelerinden biri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yapımına başlandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun projeyi İçişleri Bakanı Oflu Hemşerimiz Süleyman Soylu’ya sunmasının ardından Bakan Soylu’nun talimatıyla projesi hazırlanan Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının ihalesi yapılarak yüklenici firma tarafından yapımına başlandı. 

Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından İhalesi yapılan Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının temeli atıldı.

Of İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yanında bulunan Of Teknoloji Fakültesi Eski Dekanlı Binasının olduğu alanda yapılacak olan binanın kontrolörlüğünü Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapacak.

Elif İnşaat ve İKS Grup İnşaat Ortalığı tarafından yapılacak olan Hizmet Binasının projesi, Ankara Ufuktepe Polis Merkezinin Projesinden revize edilerek hazırlandı. 2150 m2 inşaat alanı olan Hizmet Binası, Bodrum, zemin kat ve 2 kattan oluşacak.

14 Ağustos 2017 tarihinde ihalesi yapılan ve Eylül ayında sözleşmesi ve yer teslimi yapılan binanın yapım süresi ise 480 gün olarak planlandı.

2019 yılında tamamlanarak Hizmete Açılması planlanan Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın 4 milyon liraya mal olması planlanıyor.