İstanbulspor’dan Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Rizespor maçı için Of’a gelen İstanbulspor Futbol takımının başkan, yönetim ve futbolcuları Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Başkanlığını Oflu hemşerimiz Ecmel Sarıalioğlu’nun yaptığı İstanbulspor Futbol Takımı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

TFF 1.Ligde mücadele eden ve 12.hafta maçında Rizespor ile oynayacağı maç için Of’a gelen İstanbulspor Futbol Takımının Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcularını makamında kabul eden Başkan Sarıalioğlu, ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

İstanbulsporlu futbolcularla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, ziyaret sonunda kendileri ile hatıra fotoğrafı çekildi.