Bakan Soylu adına bugün adliyede suç duyurusu, Soylu için Of’ta yürüyüş yapılacak

Bakan Soylu adına bugün adliyede suç duyurusu, Soylu için Of’ta  yürüyüş yapılacak

CHP tarafından geçtiğimiz günlerde FETÖ’cülükle suçlanan ve FETÖ’nün bir oyunu olarak FETÖ çemberine sığdırılmak istenen Bakan Soylu’ya Trabzon sahip çıkmaya devam ediyor. Bu çerçevede bugün iki etkinlik gerçekleştiriliyor.

İlk etkinlik adliye önünde yepılacak, AK Parti teşkilatları saat 11.00’da adliye önünde önce basın açıklaması yapıp ardından CHP’nin iftirası ile ilgili suç duyurusunda bulunacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafını boşaltmak için hedefe konulan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek olmak amacıyla ikinci etkinlik ise bugün Of ilçesinde yapılacak. 

Of’taki Sivil Toplum Kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek olan yürüyüşle ilgili çağrıda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, şunları söyledi: “Haydi Of… 28 Aralık Perşembe Günü Saat 12:00'da Of Belediye Binası önünde buluşarak, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya destek olmak amacı ile, Sivil Toplum Kuruluşları olarak destek yürüyüşü gerçekleştirip basın açıklaması yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.”