Gazi Polis Namık Öztel dünya evine girdi

Gazi Polis Namık Öztel dünya evine girdi

Maçka’da yaşanan ve Eren Bülbül’ün şehit olduğu hain saldırıda Gazi olan Polis Memuru Namık Öztel, Zeynep Çolak ile hayatını birleştirdi.

11 Ağustos’ta Trabzon’un Maçka İlçesinde yaşanan ve Eren Bülbül’ün şehit olduğu hain saldırıda yaralanarak Gazi olan Polis Memuru Namık Öztel dünya evine girdi.

Hastanedeki tedavisin ardından bir süreden beri evinde istirahat eden ve göreve başlayacağı günü sabırsızlıkla bekleyen Gazi Polis Memuru Namık Öztel, Of’ta düzenlenen düğün töreniyle hayatını Zeynep Çolak ile birleştirdi.

Cemal ve Zinnet Öztel’in oğulları olan Gazi Polis Namık Öztel’in Osman ve Şengül Çolak çiftin kızları Zeynep Çolak ile dünya evine girdiği törende genç çiftin nikahını Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Halil Şen ve 19 Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu yaptı.

Öztel’in mesai arkadaşları Özel Harekatçı Polis Memurları da bu mutlu gününde kendini yalnız bırakmazken Baba Cemal Öztel, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.