Voleybol Turnuvasında Şampiyon Kıyıcık

Voleybol Turnuvasında Şampiyon Kıyıcık

Of Kent Konseyi tarafından düzenlenen geleneksel voleybol turnuvasının finalinde Of Telekom’u 3-2 yenen Kıyıcık şampiyon oldu.

Of Kent Konseyi öncülüğünde Of Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2.Geleneksel Voleybol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

On takımın katıldığı turnuvada iki grupta lig usulü oynanan maçların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale çıktı. Geçen hafta oynanan yarı final maçlarının ardından oynanan final maçı ile turnuva sona erdi.

Of Gençlik Merkezi Spor Salonunda oynanan final maçında Kıyıcık ile Of Telekom takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne olan maçı 3-2 kazanan Kıyıcık takımı şampiyon oldu.

Of Müftülüğü ile Bölümlü takımları arasında yapılması gereken 3.lük maçı Müftülük takımının maça çıkmaması nedeniyle oynanamadı.

Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu; “Of Kent Konseyi olarak bu turnuvadaki amacımız kurumlar arasında sportmence, dostluk kardeşlik ve dayanışma içinde eğlenebilmekti. Çok şükür bunun da gerçekleştiğine şahit olduk. Bizleri her zaman destekleyen Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, takımlarımıza, hakemlerimize, taraftarlarımıza, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “Sporcu ve sporu seven birisi olarak bu turnuvada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizler her daim sportif faaliyetlerin yanında ve destekçisi olduk. Bundan sonra da devam edeceğiz inşallah. Daha güzel spor etkinliklerde buluşmak üzere hepinize sağlık sıhhat afiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Turnuvanın 3.sü olan Bölümlü takımına kupasını Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu takdim ederken Of Telekom takımının 2.’lik kupasını Of Müftüsü Recep Onat, Şampiyon Kıyıcık takımının kupasını ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu takdim etti.