Of Yönetimi üniversiteli gençlerle buluştu

Of Yönetimi üniversiteli gençlerle buluştu

Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu, Dekan Acar ve Siyasi Parti İlçe Başkanları, Of Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen HAS Oda buluşmalarında Of Teknoloji Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldiler.

Of Gençlik Merkezi Müdürü Özcan Demirel tarafından düzenlenen HAS Oda buluşmalarında Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili İrfan Acar, Ak Parti Of İlçe Başkan M. Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ile Ak Parti ve MHP Yöneticileri, Of Teknoloji Fakültesi’nin öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilerin sorunlarını ifade ettiği buluşmada Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu öğrencilere çözüm önerileri ve tavsiyelerde bulundu.

Üniversiteli öğrencilerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat; “Böyle nezih ortamda geleceğimizin mimarı öğrencilerle buluşmaktan son derece mutlu oldum. Sizlerin sorunlarını çözmek için her zaman yanınızdayız. Of’ta okumanız inşallah hem eğitim hayatınızda hem hayat tecrübenizde size çok şey katacaktır. Of’un çok önemli dinamikleri var onlarla sizleri buluşturarak sizlerin onlardan faydalanmanızı istiyoruz. Bu tür buluşmaları daha sıklıkla yapmak istiyoruz. İnşallah bizlere ilettiğiniz istekleri yerine getirmeye çalışacağız. Bunların takipçisi olacağız” diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu ise konuşmasında, “Eğitimi önemseyen belediyecilik anlayışıyla her zaman sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Sizler eğitim hayatınız süresince bizim misafirlerimizsiniz. Mezun olup gittiğinizde ise şehrimizin tanıtıcı elçilerisiniz. Elimizden geldiğince sizlerin projelerinize maddi ve manevi destekler vermeye çalışıyoruz. Sizlere tavsiyem Of’umuzun ülkemize mal olmuş kimselerle temasa geçmenizdir. Bizler bu konuda sizlere yol göstermek istiyoruz. Hem ufkunuz gelişecek hem de projeleriniz çok daha önemli yerlere taşınacaktır. Bu özgüvenle eğitim hayatınızı tamamlayacak, iş hayatınıza atılacaksınız inşallah. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.