Of Teknoloji Fakültesinde Hamsi Şenliği

Of Teknoloji Fakültesinde Hamsi Şenliği

Of Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen ve Of Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Hamsi Şöleni’nde üniversiteli öğrenciler hamsi yiyip horon oynadılar.

Of Teknoloji Fakültesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen ve Of Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Hamsi Şöleni Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde yapıldı.

Etkinliğe Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Doç Dr. İrfan Acar, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Siyasi Parti İlçe Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci ve akademik üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte mangalda pişirilen hamsiler davetlilere ve öğrencilere ikram edilirken, hamsileri yiyen öğrenciler baharı andıran güzel günde kemençe eşliğinde bol bol horon oynadılar.

Düzenledikleri bu tür sosyal etkinliklerle şehir ile üniversite buluşmasına katkı sağladıklarını ifade eden Of Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Doç Dr. İrfan Acar, etkinliğe destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na, katılımları nedeniyle de Of Kaymakam Eyüp Fırat’a ve diğer katılımcılara teşekkür etti.