Başkan Sarıalioğlu İşçi Bayramını kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ’1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sarıalioğlu, emeğin insan için kutsal olduğunu belirterek, “İnsan hepimizin bildiği gibi varlıkların en şereflisi olarak yaratılmış, aklıyla, fikriyle, emeğiyle dünyadaki saygın konumuna ulaşmıştır”

Ülkemizin ve çalışma hayatımızın vazgeçilmez unsurları; vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı olan “1 Mayıs’ın barış, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum”

Salim Salih Sarıalioğlu

Of Belediye Başkanı