Başkan Sarıalioğlu’nun baba acısı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun babası merhum Mehmet Fuat oğlu Mustafa (76) Sarıalioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve kardeşleri Arif Saraılioğlu ile Mehmet Fuat Sarıalioğlu 'nun babaları merhum Mehmet Fuat oğlu Mustafa (76) Sarıalioğlu hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süreden beri KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan Sarıalioğlu, bugün öğlen saatlerinde hayata veda etti.

Sarıalioğlu’nun cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde kılınacak cenaze namazının ardından Kaban Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedilecek.

Of Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah’tan rahmet Sarıalioğlu Ailesine başsağlığı dileriz.