Sosyal Güvenlik Merkezinin temeli atıldı

Sosyal Güvenlik Merkezinin temeli atıldı

Of Sosyal Güvenlik Merkezinin Yeni Hizmet Binasının temeli atıldı. Yaklaşık 1.8 milyon TL’ye mal olması planlanan bina 2018 yılının sonunda hizmete açılacak.

Yer sorunu nedeniyle uzun süredir yapımına başlanılamayan Of Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın gayretleri sonucu yer sorunu çözülerek

Of Devlet Hastanesi karşısında bulunan ve Diş Polikliniği olarak kullanılan binanın Sosyal Güvenlik Kurumuna devredilmesinin ardından burada yapılmasına karar verilen SGK Hizmet Binası inşaatı başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkılan binanın yapımını Kılıç Yapı - Celil Kılıç üstlendi.

Yöresel Mimariye uygun olarak projelendirilen bina iki katlı olacak. 2018 yılı sonunda hizmete açılması planlanan binanın yapım maliyeti ise 1 milyon 770 bin TL.

İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken projelendirilen bina Bakan Soylu’nun İçişleri Bakanlığı döneminde yapımına karar verilen ve kısa bir süre önce temeli atılan Of İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası ile yan yana inşa ediliyor.