Muhammet Balta’dan Of İlçe Teşkilatına ziyaret

Muhammet Balta’dan Of İlçe Teşkilatına ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta AK Parti Of İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek kısa bir süre önce göreve başlayan yeni yönetimi tebrik etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı olan Muhammet Balta, AK Parti Of İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Dört ay gibi uzun süredir Trabzon’da olmadığını ifade eden Balta, burada olduğu süreçte tüm teşkilatları ziyaret etmek istediğini belirtti.

2019 seçimleri dönüm noktasıdır

Kısa bir süre önce yapılan 6. Olağan Kongre ile göreve seçilen ana kademe ve gençlik kolları yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini ileten Balta, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere değindi.

Müslümanların olduğu her yerde fitne çıkarıp, yer altı zenginliklerini nasıl sömürür de kendi insanlarımı mutlu ederim diyen vampirlerin olduğunu ifade eden Balta; “Bunların karşısında tek duran İslamın tek kalesi kalan Türkiye ve İslam’ın tek kalesindeki lider Recep Tayyip Erdoğan var. Bunun içindir ki sürekli etrafımızı karıştırıyorlar. Bizim daha fazla birlikteliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. 2019 seçimleri en önemli seçilerden bir tanesidir.2019 tamamen bir dönüm noktasıdır. 2019’da Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçip, altını da Milletvekilleriyle beraber güçlü şekilde doldurup, Türkiye’nin ayakları üzerinde durabileceği tam bağımsız bir Türkiye’yi yakalayabilmemiz için bu seçim önemlidir” diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu Milletvekili Muhammet Balta’ya teşekkür etti.

Ziyarete Milletvekili Balta’nın yanı sıra Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kapıcıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Parti Temsilcileri ve üyeleri katıldı.