Gönül Soframıza Davet

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 yıldır düzenleyemedikleri Geleneksel İftar Yemeği programını yeniden gerçekleştireceklerini belirterek tüm Ofluları Gönül Sofrasında buluşmaya davet etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Koronavirüs tedbirleri öncesinde her yıl düzenledikleri Geleneksel İftar Yemeği programını bu yıl yeniden gerçekleştireceklerini belirtti.

26 Nisan Salı günü (yarın) Of Çarşıbaşı Büyük Camii meydanında kurulacak Gönül Sofrası ile birlikte tüm Oflular ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağını belirten Başkan Sarıalioğlu, “Bilindiği üzere ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs sebebiyle 2 yıldır geleneksel olan iftar yemeği programımıza gerçekleştiremiyorduk.

Çok şükür bu yıl salgının da etkisinin azalması ile iftar yemeği programımızı yeniden gerçekleştirebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 26 Nisan Salı günü (yarın) Of Çarşıbaşı Büyük Camii meydanında kuracak olduğumuz Gönül Soframızda hemşehrilerimiz ile Ramazan Ayının bereketini paylaşacağız.

Bu vesile ile Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz ve vatandaşlarımızla aynı sofrada olmaktan mutluluk duyacağımız iftar soframıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Gönül Soframıza Davet

Etkinlik Yeri: Of Çarşıbaşı Büyük Camii meydanı