Of Belediyesi Geleneksel Ramazan Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali

Of Belediyesi Geleneksel Ramazan Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali Başlıyor

KUKLA, KARAGÖZ VE SİHİRLİ BALON (BUBBLE SHOW) GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLARIMIZ UNUTULMAZ ANLAR YAŞAYACAKLAR

Türkiye’nin pek çok ilinde yapılan ve büyük beğeni toplayan Geleneksel Ramazan Çocuk Oyunları Festivali bu defa Of’ta gerçekleştirilecektir. 27 Nisan Çarşamba günü Of Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Festivalde Kukla ve Karagöz Sanatçıları Umut Şafak Poyraz, Bahadır Bıyıklı ve Sihirli Balon (Bubble Show) sanatçısı Çitlembik gösteri yapacaklardır.  Festival Of İlçemizdeki çocukların unutulmaz anlar yaşamasını sağlayacaktır. Festival ile çocuklar gösteriler boyunca geleneksel sanatlarla tanışacaklardır. Festival bir nebzede olsa çocukların cep telefonundan ve sanal âlemden uzaklaşmalarını yardımcı olacak ve çocuklara yeni ufuklar açacaktır.

Festival Programı Of Sahil Günbatımı Sahil Tesisleri’nde yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Festival Programı:

11:00 Açılış ve Protokol Konuşmaları

11:15 Kukla Gösterisi

11:45 Eğlencebaz Gösterisi (Geleneksel Çocuk Oyunları)

12:15 Sihirli Balon Gösterisi

12:45 Balon Atölyesi